Uitnodiging gratis webinar 'Eenvoudig starten met de Skully Care app, digitaal meten van posturale plagio- en brachycephalie' op woensdag 17 maart 2021 om 20.00 uur

Beste collega,

Snel meten van ‘scheve’ hoofdjes zodat je meer tijd hebt voor je behandeling. Denk je hier over na, maar weet je er nog te weinig over? Dit webinar gaat je verder helpen. Gastsprekers Léon van Adrichem en Sofie Meijer vertellen over de wetenschappelijke onderbouwing. Daarna kun je meteen aan de slag!

Eenvoudig starten met de Skully Care app, digitaal meten van posturale plagio- en brachycephalie

Woensdag 17 maart van 20:00 tot 21:00

Op deze avond zet je de eerste stappen in de wereld van digitaal meten. In 1 uur laten we op interactieve wijze zien wat je aan de Skully Care app hebt en hoe het werkt. Dat doen we in goed gezelschap met gastsprekers Léon van Adrichem (plastisch chirurg, expert t.a.v. schedeldeformaties) en Sofie Meijer (master kinderfysiotherapeut). Léon vertelt over de validatie en Sofie over de HU-studie naar de betrouwbaarheid.

Hoe volg ik het webinar?
Het webinar kan je na aanmelding volgen. Direct na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin een knop om het webinar te bekijken. Het webinar start dan automatisch. Je kunt vragen stellen en via een poll je mening geven.

Nu al een brandende vraag?
Heb je nu al een vraag over de werking van Skully Care? Wacht niet tot 17 maart maar mail je vraag naar info@skullycare.com. Dan proberen we je vraag alvast mee te nemen in het webinar.

Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, het webinar is gratis te volgen.


We kijken uit naar je deelname!


Met vriendelijke groet,

Elly van der Grift en Freek Noz
Skully Care

Ondersteuning

Kennisbank

Oefeningen

FAQ

Feedback

Nieuwsbrief

Social

  • Skully Care Youtube
  • Skully Care Linkedin
  • Facebook Skully Care

Copyright © 2020 All rights reserved.

Info@skullycare.com              +31613627767